10 beste julegavetips til henne

By | November 9, 2016

 

 

Har du vanskeligheter med å finne ut hva du skal gi til kjæresten din, venninnen din, søsteren din eller moren din? Her er de ti beste julegavetipsene til henne:

 

#1: Smykker
De fleste jenter og kvinner liker å få smykker, armbånd og ørepynt i gave. Kjøp noe du vet hun har siklet på, eller noe som du selv synes hadde passet fint.

 

#2: Open when you`re….
Lag forskjellige konvolutter med forskjellige emner. Eksempler er “open when you`re sad”, “open when you doubt yourself”, “open when you`re bored”, “open when you recive this”. Inni konvoluttene kan det være forskjellige småting som sjokolade og flaxlodd, i tillegg til et brev som for eksempel får personen i bedre humør. Dette er en personlig og flott gave som det garantert vil bli satt pris på.

 

#3: Gavekort
Gavekort er alltid en slager. Finn ut hva som er favorittbutikken til vedkommende og kjøp et gavekort fra der. Slik kan hun selv få velge akkurat det hun har lyst på.

 

#4: Penger
Et alternativ til gavekort er å gi penger. Kanskje en litt kjedelig gave, men også en gave der personen får gleden av å kjøpe seg noe selv.

 

#5: Parfyme
Kjøp en parfyme du vet hun bruker, en hun ønsker seg eller rett og slett en du selv synes lukter godt.

 

#6: Opplevelser sammen
Oppleveleser betyr mer enn materialske ting. Hvorfor ikke gi en gave der dere gjør noe sammen? Det kan være alt fra en sydentur til en skitur i marka.

 

#7: Noe hun trenger
Kjøp noe hun virkelig har bruk for. Kanskje trenger hun en ny koffert, miksmaster eller støvsuger? Dette kan virke kjedelig å gi, men gaven blir i all fall garantert mye brukt.

Set of 3 Lovely Vintage Storage Boxes Shabby Chic Floral Luggage Travel Bag Jewellery, toy, makeup, gift box

 

#8: Kreative gavekort
Kreative gavekort kan være gavekort på opplevelser sammen, gavekort på noe hun elsker i senga eller gavekort der hun får bestemme akkurat hva dere skal gjøre sammen en hel dag.

 

#9: Spa
Er vedkommende du skal gi gave til ofte stresset og lever et hektisk liv? Da kan en dag på spa eller en time med massasje være noe av det hun setter mest pris på å få i gave.

 

#10: Barnepass
Har kvinnen du skal gi gave til barn? Eller har dere kanskje barn sammen? Gi henne et slags “gavekort” på barnepass, som hun kan bruke når du ønsker. Det trenger ikke å være bare èn gang. Du kan gi henne både tre og fire kort der det står at du skal passe barna en kveld/dag/natt.

 

Les også:
Top 10 beste julegavetips
Top 10 beste julekalender på nett
Top 10 beste julefilmer for barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 2 =