10 beste søkemotorer for billig reise

By | January 22, 2013

 

Her har vi samlet de 10 billigste søkemotorene for dere som ønsker å finne en billig reise rundt om i verden.

 

Ved å benytte deg av de nevnte søkemotorene som er listet under, kan du betrygge deg om at du har gjort en meget god research før reisen. Det skal godt gjøres at du da har gått glipp av noen billige billetter som du ellers finner andre steder til en mer fornuftig pris.

Fordelen ved å bruke forskjellige søkemotorer er det at de scanner gjennom mengder med forskjellige fly selskap og rangerer turene etter pris for deg. Likevel er det noen søkemotorer som tilbyr det lille ekstra for deg som ønsker en mer spennende reise til “restplass” pris.

 

Dame som slapper av under palmene på ei strand i syden

Her er de 10 beste søkemotorene for 2016

 

#10. Kilroy – Dette er den søkemotoren jeg personlig bruker mest, da de etter min erfaring klarer å finne de billigste fly turene.

#9. Momondo – Dette er kanskje en av de mest brukte søkemorene som folk benytter seg av til dags dato. Enkel og oversiktlig side gjør det enkelt å finne frem til dine reisemål.

#8. Reisefeber – Her er du også bare nødt til å ta turen innom. Om du ønsker å finne en billig reise med hotell, kan du komme over noen utrolig gode kupp her!

#7. Gotogate – Det fine med denne siden er at i det du kommer inn på deres side, ser du en oversikt over meget lave priser på reiser som ligger ut for salg. Der får du også se hvor mange plasser som er igjen for akkurat den prisen.

#6. Solfaktor – En lang liste med tilbud til de mest vanlige destinasjonene som: Kreta, Riga, Bulgaria, Gran Canaria osv. Her kan du gjøre et kupp om du bare vil en kjapp tur i varmen og ikke bryr deg så mye om hvordan hotellet ser ut!

#5. Finn Reiser – Som du sikkert vet, så tilbyr Finn.no biletter til forskjellige destinasjoner. Når man først er på leting, trenger det ikke være dumt å ta turen innom. Kanskje kommer du over et kupp som passer perfekt i forhold til når du skal dra?

#4. Cheaptickets – Når du likevel holder på å lete opp de billigste reisene, trenger det ikke å være så dumt å ta en tur innom denne nettsiden. Siden er på Engelsk, men er likevel meget oversiktlig.

#3. Norwegian – Her er det ofte at du kan komme over meget gode tilbud på lavpris kalenderen, så absolutt verd å ta en titt!

#2. Skyscanner – Denne er utrolig enkel å benytte seg av. Et meget enkelt oppsett lar deg finne flyreisen du er på utkikk etter uten å måtte sette deg inn i hvordan søkefunksjonen virker.

#1. Google flights er en soleklar ener – En nyere og mer innovativ løsning som hjelper deg å finne det aller meste som du leter etter. Ikke er det bare lett å manøvrere, men du har alt på en plass for alle interesser. Ved å kombinere Google flights og Trivago, har du alt du trenger for å planlegge den nye reisen.

 

Skulle du kjenne til noen gode sider som tilbyr billige flyreiser, setter vi pris på tilbakemelding.

Takk 🙂

 

One thought on “10 beste søkemotorer for billig reise

  1. Jan Robert Raa

    Reis med world ventures og få de billigste og beste reisene

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 13 =