10 beste tips til spillet – Landlord Realestate Tycoon

By | April 29, 2016

 

Landlord Realestate Tycoon er et spill som har tatt av i det siste. Serverne sliter på grunn av aktiviteten som har eksplodert den siste tiden, så du må ikke la deg irritere av at spillet kan være litt tregt i perioder. De jobber på spreng for å løse server problemene som forhåpentligvis snart er historie.

 

 

Tips til deg som har lastet ned Landlord Realestate Tycoon

  1. Først og fremst, skaff deg venner. Dette gir deg boost på økonomien slik at du kan kjøpe eiendommer med en gang. Du kan starte med å legge til meg for å få ekstra bonus ved å legge inn koden: 39BC3FA0 for å få $50.000 boost (alle bokstaver er store).
  2. Ikke legg til bare noen få. Det går tregest i starten på grunn av dårlig kapital. Ved å legge til bare 10 venner til, hopper du frem over 1 uke i arbeid i motsetning til om du ikke legger til noen.
  3. Bruk opp myntsaloen din opp til lvl 10. Ved å fylle på 100% kontanter ved bruk av myntsaldo, får du igjen mynter når du øker i lvl.
  4. Kjøp eiendommer i befolkede områder. Mange vil komme etterdeg og tilby mer penger for dine eiendeler hvor det er populært å eie.
  5. Ikke glem å kjøp billig også. Kan du kjøpe 100% av en eiendom til en billig penge på utkanten av byen, bør du slå til. Verdien øker hele tiden.
  6. Ikke bruk myntsaldo på “fullfør nå”. La papirarbeidet gå sin gang. Du trenger myntene til viktigere ting.
  7. Boost leie – Dette er genialt for å øke inntekten på eiendom. Pass bare på at du investerer i noe du er sikker på at du vil beholde.
  8. Noter deg stats på et papir når du leter etter ny eiendom. Du vil se at differansen mellom innskudd og daglig overskudd varierer stort.
  9. Fokuser på å investere i minst et område. Det koster penger, men er verd å putte inn av og til når du har muligheten.
  10. Øk dine skills. Dette er noe du bør fokusere på når du har passert lvl 10.

 

Hjemmesiden: http://www.landlordgame.com/#Home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × two =