10 populære utesteder i Trondheim

By | September 28, 2016

 

 

Skal du ut på byen i Trondheim by og er usikker på hvor du skal dra? Eller kanskje du heller vil på en god pub? Fortvil ikke, her har du 10 av de mest populære utestedene/pubene i Trondheim:

 

#1: Studentsamfunnet
Studentsamfunnet er det utestedet i Trondheim hvor det selges mest øl. Plassen er også på femte plass over steder som selger mest vin. Populært sted for studenter, noe som forsåvidt ligger i navnet. Du finner samfundet i Elgesetergate 1.

 

#2: Mikrobryggeriet
Mikrobryggeriet lager sin egen øl, og du kan derfor prøve mange nye smaker. Til tross for at de satser på ølbrygging er dette plassen hvor det selges mest vin i Trondheim. Mikrobryggeriet holder til i prinsens gate 39. Husk å bestille bord, det er ofte fullt.

 

#3: Downtown
Downtown er et treetasjes utested i sentrumen av Trondheim. Stedet er svært populært for de mellom 20 og 30 år. Downtown selger mest brennevin i Trondheim og er nummer fire i lista som selger mest øl.

 

#4: Brukbar/blæst
Brukbar selger nest mest øl i Trondheim. Her holdes det mange konserter og plasseringen på solsiden kan nok mye for populariteten.

 

#5: Studio 26
Studio 26 er et populært treetasjes utested midt i Trondheim by. Glitrende lyskroner, farger og diskokuler setter stemningen sammen med et fullverdig Function On lydanlegg.

 

#6: Lille London
Lille London er en engelsk fotballpub.  Det er kanskje derfor ikke så rart at stedet er nummer tre på lista over steder som selger mest øl i Trondheim. Puben viser alt av Premium league, Champions league, Tippeligaen og RBK. Dette er altså stedet å dra om du liker fotball!

 

#7: Graffi grill og bar
Graffi er er den ledende grillrestauranten i Trondheim. Her får du utsøkt mat og drikke. Det anbefales å bestille “grillfesten”. Denne retten er kjent både i og utenfor Trondheim. Masse forskjellig og god grillmat gjør retten populær. Stedet finnes både på solsiden og i midtbyn. Husk å bestille bord.

 

#8: Den gode nabo
Puben er på fjerdeplass over steder som selger mest vin i Trondheim. Husk å bestille bord, selv om det er 200 sitteplasser. Snacks og småretter serveres på den hjemmekoselige puben.

 

#9: Diskoteket
Utestedet “Diskoteket” som ligger i Karl Johans gate blir sett på som en av de beste utestedene i byen.

 

#10: D12
Utestedet D12 ligger i Dronningens gate 12. Her får du tre forskjellige etasjer, med tre forskjellige temaer. I første etasje finner du Big Apple partybar, i andre etasje er det pianobar og i tredje finner du club @ D12. Big Apple er en kafé på dagtid og nattklubb på natten. Pianobar er for de som ønsker noe roligere, mens club @ D12 er for de som ønsker å høre på kjente norske og internasjonale DJ`er. Det er denne etasjen som “tar av” mest.

 

Julebord i Trondheim? Les top 10 beste julebord i Trondheim her

Kilder:
http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article3243983.ece
http://studio26.no/#om-oss
http://www.lillelondon.no/
http://www.d12-as.com/?page_id=2597

 

One thought on “10 populære utesteder i Trondheim

  1. Pingback: Top 10 Beste Hotell i Trondheim - Top 10 Beste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × one =