10 utrolige fakta om Hjemme Alene – del 2

By | May 18, 2016

 

6. Scenen der kjelleren blir oversvømt, ble filmet i et basseng.

De fleste scenene fra filmen ble filmet i Illinois, men en av de mer kompliserte scenene var når Wet Bandits la igjen sitt “visittkort” i nabokjelleren.

Mot slutten av filmen etter at Marv og Harry hadde fått kjørt seg på alle fellene som Kevin hadde rigget til i huset, forsøkte Kevin å gjemme seg i kjelleren til naboen mens han ventet på at politiet skulle dukke opp.

Denne oversvømte kjelleren var ikke filmet i nabohuset, men ble filmet på en skole like ved der de bygget opp settet i et tomt svømmebasseng. Det samme bassenget ble benyttet da de bygget kjelleren i hjemmet til Kevin.

 

7. Pesci bet fingeren til Culkin på ordentlig da han ble fanget i nabokjelleren.

Sluttscenen på Hjemme Alene

 

Pesci var noe overivrig i sluttscenen før Marley skulle slå til med snø spaden. I det fingeren til Macaulay var i munnen ble det med uhell bitt såpass hardt at han den dag i dag har et bitemerke på fingeren etter innspillingen.

 

8. En fransk regissør hevdet den opprinnelige “Home Alone” var basert på hans film.

Hollywood er full av krav og søksmål der det påstås at en ide er blitt stjålet.
“Home Alone “er selvfølgelig ikke noe unntak. Den Franske filmskaper Rene Manzor hevdet at Hughes hadde innhentet ideen fra sin rystende thriller ‘3615 Kode Pere Noel “(eller” Game Over “i Amerika) som handler om en gutt som forsvarer sitt hjem og en svak bestefar som var en sinnsforvirret mann kledd som Julenissen.

Manzor prøvde seg på et oppgjør med Fox og truet med å saksøke over to likheter ved filmen.

 

9. Buzz sin kjæreste er en mann med sminke.

 

Det var for å ikke såre noen at filmskaperen Chris heller valgte å bruke sin egen sønn. Sminket som ei jente ble dette ansiktet ganske så “VOFF” ut fra Kevin sitt synspunkt.

 

10. “You guys give up, or are you thirsty for more?”

Dette var en linje som ble som ble improvisert. Linjen var ikke i manuset men ble en erstatning for kommentaren: “You guys give up? Have you had enough pain?”

 

 

<<< TILBAKE TIL 1 – 5         

Les også:

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + three =