Top 10 beste chickflicks

By | April 19, 2017

 

 

Noen ganger føler man bare for å se en skikkelig jentene jentefilm. De beste chickflicksene er like gode nå som da de kom ut. Her får du de 10 aller beste chickflicksene.

 

#1: The notebook
The notebook handler om en fattig, ung mann som forelsker seg en ung, rik jente. Den sosiale differansen mellom dem skaper problemer. Dette er en film som alltid vil få deg til å le, gråte og ønske at du selv hadde en Noah.

Bilderesultat for the notebook

 

#2: Clueless
Clueless er en klassisk 90-talls chickflick som passer perfekt på en jentekveld. Handlingen foregår på high school og hovedpersonen er en rik jente som prøver å få en nykommer populær.

Bilderesultat for clueless

 

#3: Mean Girls
Mean girls ble gitt ut i 20014, men blir fortsatt sitert med quotes daglig. Her møter vi en jente som har bodd i Afrika og som klikker med de populære på den nye skolen i Amerika. Men hva skjer når hun forelsker seg i eksen til den aller mest populære jenta på skolen? Dette er en morsom film som garantert får deg i godt humør.

Bilderesultat for mean girls

 

#4: A walk to remember
A walk to remember er en romantisk film som handler om to tenåringer fra North Carolina. En av dem kommer i trøbbel og må utføre samfunnstjeneste, noe som tvinger dem nær hverandre.

a walk to remember

 

#5: Dirty dancing
Dirty dancing er en film med god musikk og dans som garantert får deg i godt humør. Filmen handler om en jente som må tilbringe sommeren på resort med familien. Men hva skjer når hun forelsker seg i danselæreren?

Bilderesultat for dirty dancing

 

#6: Love actually
Love actually følger livene til 8 forskjellige personer som alle har sine utfordringer i kjærlighetslivet.

Bilderesultat for love actually

 

#7: Pretty woman
Pretty woman er en film fra 90-tallet som handler om en mann med toppjobb som av og til trenger noen til å følge han til eventer. Han leier derfor en eskorte, noe som gikk greit helt til det kom følelser med i bildet.

Bilderesultat for pretty woman

 

#8: Sex and the city
Sex and the city er en klassisk chickflick. Som vi vet fra serien handler filmen om Carrie, som skriver om sex i New York. Nå skal hun endelig gifte seg med Mr. Big. Men vil det gå smertefritt?

Bilderesultat for sex and the city

 

#9: 10 things I hate about you
10 things I hate about you handler om en pen og populær tenåringsjente som ikke får date før hun finner en date til lillesøsteren sin.

Bilderesultat for 10 things i hate about you

 

#10: Titanic
Titanic er en klassiker som alltid får frem tårene.

Bilderesultat for titanic

 

Les også: 

 

Kilder:
http://www.hercampus.com/entertainment/30-best-chick-flicks-all-time
http://www.imdb.com/list/ls050681069/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − nine =