Top 10 Beste Halloween Filmer

By | October 9, 2012

.

 

Her er de skumle filmene som skremmer godt i Oktober.

Når vi går inn i Oktober måned og Halloween nærmer seg, er det skrekkelig godt med noen filmer som kan få deg i stemning før den store dagen. Derfor har vi listet opp de top 10 beste Halloween filmene som er et must og se om du liker å bli litt skremt! Vi håper du drar nytte av de filmene som er listet opp og at du er med på å påvirke resultatet på hvilke filmer som er de desidert beste filmene ved å stemme på den ultimate listen over de nevneverdige Halloween filmene som er blitt produsert siden VHS var det store.

 

 

10 Beste Halloween filmene til 2016

 

forside cover#1 I know what you did last summer (1997)

Skuespillere: Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Anne Heche og Ryan Phillippe

Kategori: Skrekk, Thriller Mysterie

Terningkast: 6

Kort fortalt: Fire ungdommer er ute og fyllekjører. Når deres fokus forsvinner fra veien et øyeblikk, kjører de over en mann som plutselig sto midt ute på landeveien. I frykt for hva som vil skje om de rapporterer hendelsen, velger de å kvitte seg med liket ved å dumpe det i havet. Når de tror at alt er glemt, får en av de i gjengen en lappe hvor det står: “I know what you did last summer”!

Personlig kommentar: Dette er en typisk “ungdomsfilm”. Jeg husker hvor utrolig bra filmen var da jeg så den første gang i 1997. Da jeg så den igjen nå i 2012, merker jeg at mitt syn på slike filmer er blitt sterkt forandret. Jeg står fortsatt for at dette er en underholdende film for oss voksne og den oser av spenning, men treffer de unge aller best. Skulle jeg sammenligne denne filmen med enn annen kjent film, ville jeg ha sagt Scream.

>>>Se trailer her<<<

 

poster#2 Halloween (1978)

Skuespillere: Donald Pleasence, Jamie Lee Curtis og Tony Moran

Kategori: Skrekk

Terningkast: 4

Kort fortalt:

Personlig kommentar: Dette var faktisk en av de første skrekkfilmene jeg noen gang har sett i min tid. Akkurat da, var dette grusomt å se på. Det var så nervepirrende til tider at hodeputa i senga ble benyttet til å dekke over øynene i store deler av filmen.

Dette er en klassiker som alle burde se og forbinde med den store dagen!

>>>Se trailer her<<<

 

 

plakat av filmen#3 Night of the living dead (1968)

Skuespillere:  Duane Jones, Judith O’Dea og Karl Hardman

Kategori: Sci-fi, Skrekk

Terningkast: 5

Kort fortalt:

Personlig kommentar:

>>>Se trailer her<<<

 

 

Childs play forside#4 Childs Play (1988)

Skuespillere: Catherine Hicks, Chris Sarandon og Alex Vincent

Kategori: Skrekk, Thriller

Terningkast: 5

Kort fortalt: En dukke havner plutselig opp som gave til en liten gutt. Det de ikke vet er at dukken er forhekset og lever sitt eget liv. Dette er en spenningsfylt skrekkfilm som gjør at du ikke vil gå bort fra tv’n et sekund. Kan anbefales for de som liker litt unaturlige filmer.

Personlig kommentar:

>>>Se trailer her<<<

 

 

plakat av filmen#5 Trick’r Treat (2007)

Skuespillere: Anna Paquin, Brian Cox og Dylan Baker

Kategori: Skrekk, Thriller, Komedie

Terningkast: 5

Kort fortalt: En rekke handlinger/ drap foregår på samme tid. Her blir du kjent med flere historier som etter hvert blir flettet sammen på selveste Halloween.

Personlig kommentar: Dette er en film som virkelig får deg i Halloween stemning… Faktisk så vil jeg tro at det ikke er noen annen film med så mye fokus på pynt, stemning, kostymer og parade.

>>>Se trailer her<<<

 

 

plakat#6 Scream (1996)

Skuespillere: Neve Campbell, Courteney Cox og David Arquette

Kategori: Skrekk, Mysterie, Krim

Terningkast: 6

Kort fortalt: En mann går rundt og dreper folk i en vennegjeng ikledd maske og sort overdel. Hvem er denne mannen? Eller er det en kvinne? Hvorfor dreper denne personen og kjenner de ham/henne?

Personlig kommentar: Jeg liker denne filmen utrolig godt. Selv om det ikke er så omfattende handling er den likevel spennende fra start til slutt. Jeg husker første gangen jeg så denne filmen (bare 20 år gammel).. Hadde skumle drømmer relatert til denne filmen i uker etter å ha sett filmen.

>>>Se trailer her<<<

 

 

#7 Friday the 13 th (1980)

Skuespillere: Betsy Palmer, Adrienne King og Jeannine Taylor

Kategori: Skrekk, Mysterie, Thriller

Terningkast: 5

Kort fortalt:

Personlig kommentar: Slike gode klassikere lages dessverre ikke på samme måte lengre og derfor er det viktig at vi holder slike filmer i live ved å anbefale de. En film som skiller seg sterkt ut fra de mer nymotens skrekkfilmer.

>>>Se trailer her<<<

 

 

Ansikt med nagler#8 Hellraiser (1987)

Skuespillere: Andrew Robinson, Clare Higgins og Ashley Laurence

Kategori: Skrekk

Terningkast: 5

Kort fortalt: En utro kvinne møter plutselig på sin gamle elsker som Zombie. Har har klart å slippe unna helvete og demonene er på utkikk etter å få tak i ham igjen.

Personlig kommentar: For den som liker skrekkfilmer, bør de så absolutt se filmen. På grunn av at filmen ble så utrolig populær på 80 tallet, har de klart å lage etterfølgere til nyere dato. Som jeg er kjent med så har de produsert 8 Hellraiser filmer etter den første, og den siste ble sluppet ut i 2011.

>>>Se trailer her<<<

 

 

#9 Children of the corn (1984)

Skuespillere: Peter Horton, Linda Hamilton og R.G. Armstrong

Kategori: Skrekk

Terningkast: 4

Kort fortalt:

Personlig kommentar:

>>>Se trailer her<<<

 

 

#10 A Nightmare on Elm Street (1984)

Skuespillere: Heather Langenkamp, Johnny Depp og Robert Englund

Kategori: Skrekk

Terningkast: 6

Kort fortalt: Barn har en tendens til å drømme det mest utenkelige. På grunn av at barn har så stor fantasi, er det en død mann som kan komme inn i deres drøm og drepe dem. Når de dør i drømmen, blir de drept i virkeligheten. Her er det viktig å hold seg våken..

Personlig kommentar: Dette er den aller beste filmen av Nightmare on Elm Street serien. En original film som flere filmskapere har hentet inspirasjon til i sine nyere skrekkfilmer.

>>>Se trailer her<<<

 

 

Skulle du ha kjennskap til noen andre grøssende filmer som tar seg godt ut å se til Halloween, setter vi stor pris på alle tilbakemeldinger.. Takk

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × three =