Top 10 Beste Julefilmer for barn

By | November 25, 2012

 

 

Her er en liste over filmer som barna elsker å se i førjulstiden..

Det er et hav av gode julefilmer å velge mellom, men ikke alle er like interessante for de yngste barna.

Her har vi valgt å remse opp de top 10 beste julefilmer for barn både som vanlig film og animasjon.

Merk at listen over top 10 beste julefilmer for barn ikke er er rangert, men bare oppsummering av de ti mest populære julefilmer som er på markedet til dags dato.

 

#1 Reisen til Julestjernen

Norske juleeventyretSkuespillere: Vilde Zeiner, Agnes Kittelsen, Anders Baasmo Christiansen

Kategori: Eventyr, barnefilm, Jul

Terningkast: 4

Kort fortalt: Dette er en utrolig koselig julefilm som helt klart skiller seg ut fra den Originale filmen. I denne moderniserte utgaven er historien noe forandret og byr å en god del effekter som skaper en god atmosfære for barna. Dette er en julefilm som setter de fleste i god julestemning selv om det vil for oss voksne være noe overdrivelser til tider.

 

#2 The Polar Express (2004)

Front på julefilmenSkuespillere (stemme): Tom Hanks, Chris Coppola, Michael Jeter

Kategori: Julefilm, Animasjon, Familie, Eventyr

Terningkast: 4

Kort fortalt: En utrolig flott og gjennomført animasjon film som bringer julestemning fra øverste hylle. En utrolig fin film for hele familien, men kan virke litt lang dryg for noen av de aller minste. Et tog stopper utenfor huset der hvor en ung gutt bor med sin familie. Det som kan virke litt rart, er at det finnes ingen tog spor utenfor huset og ingen andre i nabolaget har fått med seg hva holder på å skje. Dette er et eventyr om en reise som strekker seg hele veien til Nordpolen for å finne Julenissen.

 

#3 The Smurfs – A Christmas Carol (2011)

#4 Ronja Røverdotter

#5 Bestevenner (2009)

#6 Blåfjell – Jakten på det magiske horn

#7

 

#8 Santa Buddies (2009)

Barnefilm om hunder som prøver å redde julaSkuespillere (stemme): Craig Anton, Andrew Astor og Charisse Baker

Kategori: Familie/Komedie

Terningkast: 4

Kort fortalt: Barn har ikke den samme troen på Jul og Julenissen lengre på samme måte som før. For å løfte litt på stemningen kommer det inn 5 snakkende “buddies” for å kryddre litt på livene rundt omkring. En morsom og koselig familiefilm som gir deg en god dose julestemning.

Personlig Kommentar: Denne filmen er på top 10 listen kun fordi sønnen min på 4 år elsker den. Personlig syns jeg den er kjedelig og dårlig data animasjon. Det er likevel en julefilm som mange barn elsker å se på.

>>>Klikk her for å se trailer<<<

 

#9 De Fem Legendene (2012)

De Fem Legendene som et bildeSkuespillere (stemme): Hugh Jackman, Isla Fisher, Alec Baldwin, Jude Law, Chris Pine

Kategori: Animasjon, Eventyr, Familie

Terningkast: 5

Kort fortalt: En frisk og fengende film som ikke kan kategoriseres som kun en julefilm, men kanskje mer en krysning av forskjellige tema som barna knytter bånd til i tidlig stadie. I denne filmen får du møte Julenissen, Påskeharen, Ole lukke-øye, Tann feen og busemannen. Dette er en animasjon som skaper god julestemning for barn fra 5 år og opp til voksen alder. Pass bare på at de minste ikke ser denne filmen alene, da det er noe spennende scener i filmen som kan virke skummel for noen.

 

#10

 

Se også:

Top 10 beste julefilmer for hele familien

 

Nettsiden er ikke ferdig ennå, men vi jobber for å få den ferdig ganske så snart. Skulle du ha noen gode tips til julefilmer som egner seg godt for barn, setter vi stor pris på om du deler det med oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six − 6 =