Top 10 beste romantiske replikker

By | December 26, 2012

 

en rød rose med sort bakgrunnÅ kunne noen romantiske replikker har hjulpet en mengde mennesker gjennom årene når det kommer til å vinne hjertet til den personen du elsker over alt på jord.rødt hjerte

Også det å kunne si noe ekstra romantisk i det du skal på kne for å fri til din kjæreste, gjør opplevelsen og det helhetlige bildet på dagen nærmere perfekt! Vi oppfordrer selvfølgelig ikke til å stjele noen replikker som du ikke kjenner deg igjen i, men kanskje finner du en eller to replikker som passer perfekt til deg og din kjære?

rødt hjerte

Her er de top 10 beste romantiske replikker!

 

#1 Jeg kunne søkt gjennom mitt liv gang etter gang om og om igjen uten å finne en annen som har rørt mitt hjerte som deg.

#2 Jeg elsker mitt liv fordi det ga meg deg. Jeg elsker deg fordi du er mitt liv.

#3 Om du ser et stjerneskudd på himmelen må du ønske deg noe fordi da går det i oppfyllelse. Mitt gikk i oppfyllelse da jeg fikk deg.

#4 Om jeg fikk valget mellom å puste eller å elske deg , ville jeg brukt mitt siste åndedrag til å fortelle deg at jeg elsker deg.

#5 Jeg kommer til å elske deg til dagen etter den siste dagen i all evighet!

 

Se også: De mest romantiske komedienerødt hjerte

 

#6 Det sies at man kun opplever den store forelskelse en gang i ditt liv, men det stemmer ikke fordi hver gang jeg ser på deg, blir jeg forelsket på nytt igjen.

#7 Den første gangen jeg så deg, tok du pusten fra meg. Den første gangen du snakket til meg, klarte jeg ikke å tenke. Da du ba meg med ut for første gang, klarte jeg ikke å respondere. Den første gangen du tok på meg, fikk jeg skjelvinger i hele kroppen. Og den første gangen vi kysset, forsvant jeg i en virkelig drømmeverden.

#8 Jeg elsker å være elsket av deg.rødt hjerte

#9 Da jeg møtte deg var det skjebne, det å bli venn med deg var et valg jeg tok, men det å bli forelsket i deg var utenfor min kontroll.

#10 Du er det vakreste, det beste, det mest utrolige som har hendt i mitt liv.

 

Skulle du ha noen gode romantiske replikker på lager som du ønsker å dele, setter vi stor pris på om du legger inn på kommentarer.. Takk 🙂

 

rødt hjerte

 

Andre sider som også kan anbefales er:

Freewind – Her får du servert replikkene på mange forskjellige språk. Det er flest Engelske og det er vel noe alle kan lese for tiden. En grei side å ta en titt innom.

Sjekkesider.com – Her finner du det meste innen romanse. Sjekketips, romantiske filmer, gode og dårlige sjekkereplikker og mye mye mer!

Jenteporten – Det meste om tips til valentines dag. Kanskje er det noen gode tips du kan ta med herfra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =