Top 10 beste TD spill for 2014

By | November 20, 2012

 

Noe som fasinerer meg når det kommer til spill er Towe defence eller kanskje mer kjent somTD spill for de fleste.

Med slike spill får man muligheten til å utfordre hjernen på flere plan samtidig som at det er både underholdende og spennende å drive spille. Det eneste som  kan bli ansett som en negativ faktor, er at tiden flyr litt fortere enn man ellers skulle ønske.

Jeg leste faktisk en artikkel for en stund siden der det ble nevnt at Tower Defence spill forebygger demens. Ikke så dumt å ha i bakhodet det.. 🙂
 
 
 

Her er top 10 Tower Defence Spill for 2014

 

#1 Cursed Treasure

skjermbildeBeskrivelse: Cursed Treasure er et spill som skiller seg litt ut i forhold til de tradisjonelle TD spill. Her har du nemlig et poeng tre som du kan fylle opp ettersom du klarer forskjellige nivå. Dette gir fordeler til tårnene på mange forskjellige områder som crit, skade, hyppighet, mana regen, kostnad for oppgradering osv.

Jeg har selv spilt dette spillet en del og kan endelig skryte på meg at jeg har klart alle 15 brett helt perfekt!

Mine stats: Jeg havnet på lvl 37 før jeg klarte å oppnå resultatet.. Kanskje klarer du bedre???

>>>Klikk her for å spille<<<

 

#2 Bloons TD 5

StartbildeBeskrivelse: Dette er kanskje det beste Tower Defence spill etter min smak. Jeg vet ikke helt hva det er, men en ting er sikkert; og det er at jeg har brukt mer tid på Bloons TD 5 enn noen andre spill. Kanskje er det det store utvalget av forsvar som gjør det så interessant?

Velg også blant mange andre utfordringer i forskjellige “modes” som må låses opp etter hvert som du øker i lvl.

>>>Klikk her for å spille<<<

 

 

 

#3 Bloons Monkey City

Startside for TD spillet Monkey CityBeskrivelse: Når man skulle tro at TD ballong konseptet var melket tørt, kom det utrolig nok en ny og mer avansert versjon av Ninjakiwi sin populære “Bloons serie”. Her skal du bygge ut din egen by ved å overta “tiles” på forskjellige terreng  for å få all den plass du trenger til oppgraderinger og resurser som kreves for at du du skal komme lengre i spillet og samtidig bli en rå PVP spiller.

Et spill som er vel balansert og byr på store utfordringer i det du nærmer deg ca lvl 20, og da er du fortsatt bare i begynnelsen.

Ikke bare har du muligheter for å spille mot venner eller ta en quick match mot fremmede for å prøve å vinne noen raske penger, men du bygger opp City Honor om du vinner mye mer enn hva du taper på de angrep som sendes mot deg.

Kort fortalt kan vi si:

 

  • Bygg opp maskiner som produserer Bloontonium (brukes for å send angrep på motstandere)
  • Skaff deg flere tanker som oppbevarer din Bloontonium
  • Okkuper tiles uten at noen ballonger passerer og tjen Bloonstones
  • Bygg vindmøller og vannhjul for å skaffe nok strøm til alle bygningene i byen din
  • Bli med i klaner, ta “achievements”, finn spesielle “artifacts” som gir spillefordeler og mye mye mer..

 

Legg meg gjerne til som venn på hjemmesiden om du ønsker det.

Spiller navn: bluekoala

Clan: Thunderbolt

>>>Klikk her for å spille<<<

 

Motiver fra spillet#4 Calabash Bros

Beskrivelse: Uten tvil et TD spill du bør ta en nærmere titt på!

Man skulle kanskje tro at det er begrensinger på hvor variert de forskjellige Tower Defence spillene kan være, men det er alltid en person som kommer opp med en genial ide til en ny vri. Pass på dine områder på et kart i det fienden prøver å bryte seg gjennom ditt forsvar.

Spillet byr på mange utfordringer selv for den med lang erfaring innen den form for spill.

>>>Klikk her for å spille <<<

 

Morsomt tower defence spill for barn fra 6 års alderen#5 South Pole Agressor

Beskrivelse: Pingvinene blir invadert av menneskene og må derfor beskytte sitt land. Her kan du velge mellom forskjellige pinviner som settes ved veibanen med forskjellige egenskaper som feks Sniper, maskingevær, bazooka osv. God grafikk og god lyd hjelper til å løfte dette spillet til å være blant de 10 beste til dags dato.

#6 Warzone

Logo til spillet#7 TD Element

Beskrivelse: Dette er egentlig et ganske så vanskelig spill. Jeg har ikke helt klart å finne ut en logisk løsning i dette mønstret, men det er meget underholdende. Heldigvis kommer man fort inn i hvordan tårnene fungerer om man har prøvd Tower Defence før.

Spillet er laget med for det meste karakterer fra War Craft. Samme med selve defence gjenstandene som du kan sette opp i spillet. Det er noe avvik så kan kanskje påstå at 70% av spillet er hentet fra War Craft.

Mine Stats: Score 9049 – Wave Lvl 33 (Bonus 3)

>>>Klikk her for å spille<<<

 

Startskjermen til td spillet#8 SAS Zombie Assult TD

Beskrivelse: Dette er et Tower Defence spill du bare ikke klarer å legge fra deg når du først har startet. Dette spillet er helt klart et av mine top 3 TD spill for tiden og vil vel være det i lang tid fremover. Dette er et prakt eksemplar på hvordan et riktig godt TD spill skal være! Det skal sies at det kanskje ikke sjokkerer når jeg sier at det er Ninja Kiwi som står for produksjonen av dette spillet!

Samle opp penger ved at du klarer de forskjellige brettene på forskjellige nivå for å låse opp det mest ekstreme av våpen som i hele tatt er mulig å få tak i!

Mine stats: Fullført Nightmare på alle brett og full oppgradering!

>>>Klikk her for å spille<<<

 

 

cellular#9 Cellular Defence

Beskrivelse: Her er jobben din å redde mennesker fra å bli angrepet av forskjellige virus. De forskjellige virusene følger blodbanen frem mot hjerte og jobben din er å sette opp anti stoffer for å forhindre at viruset når hjertet.

Du kan velge selv om du vil hjelpe en frisk pasient (lett) Kvinne (medium) eller en overvektig mann (hard).

>>>Klikk her for å spille<<<

 

Et av de bedre Tower Defence spill som eksisterer#10 Bloons TD 4

Beskrivelse: Selv om det nå er kommet en bloons td 5, er 4 fortsatt et Tower Defence spill som overgår de fleste konkurrentene. For deg som ikke er kjent med spillet, handler det om å skyte ned ballonger som følger en bestemt rute. Dette kan kanskje høres kjedelig ut, men i det du prøver spillet blir du solgt!!!!

Meget enkelt å forstå seg på, så du trenger ikke å være innøvd i kategorien for å kunne spille dette spillet.

>>>Klikk her for å spille<<<

 

 

Siden er ikke helt ferdig, men vi lover å ha listen klar i løpet av kort tid, så kom gjerne tilbake for oppdateringer.. Takk 🙂

Husk å del oss på Facebook 🙂

 

 

NB: Vi ønsker å hele tiden oppdatere denne nettsiden etter hvert som det kommer bedre spill på nett som kan slå ut noen av de som allerede er listet opp her på http://top10beste.com så kom gjerne med forslag til andre utfordrere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − thirteen =