Top 10 beste tips mot arr etter kviser

By | December 31, 2012

 

 

En av de verste fiender til mange unge mennesker er hormonbalansen i kroppen vår, som er en av faktorene til at kviser oppstår og etterlater seg stygge arr.

For å gjøre livet litt enklere for deg har vi her, samlet sammen en del tips mot kviser og arr som gjerne kan oppstå etter at man har fått kviser.

Skulle du ha hatt noen opplevelser med produkter eller tips tidligere som du ønsker å dele med de andre leserne, setter vi stor pris på det.

 

#1 Ta solarium

Vi har vel alle fått høre en eller annen gang at solarium er farlig for huden og at den kan bidra til å fremkalle kreft. Det skal sies at det er ingen ting mennesket har godt av om man får for mye av det. Men solarium er et godt redskap til å bidra til at arrene minsker med årene. Dette skyldes UV strålingen som du blir påført ved bruk av solarium. Husk: Overdrevent bruk av solarium gir ingen fordeler for kroppen. Vi Anbefaler 2 ganger i uken på 15 min.

 

#2 Vitamin E

Når man ønsker å fjerne arr etter kviser handler det om restitusjon. Vitamin E er det vitaminet som bidrar til bedre elastitet og restitusjon av huden. Derfor anbefaler vi en moderat dose av vitaminet 3 ganger om dagen over tid. Tar du en for høy dose bare en gang pr dag, vil ikke kroppen klare å ta opp alt av vitamin og du ender bare opp med en dyr urin.

 

#3 Dyp peeling

Det er ikke bevist at dyp peeling er så effektivt mot acne arr, men noen har hatt en positiv opplevelse etter en slik type behandling og derfor skader det ikke å bruke også denne behandlingsmetoden samtidig som de andre. Dette er en behandling du kan få hos en dermatolog, men koster en god del penger for hver behandling, men det går selvfølgelig å ta denne prosessen hjemme også, om du bare velger å bruke kvalitet produkter.

 

#4 Kroppsoljer

Det finnes en del kroppsoljer som er produsert i hovedsak for å bidra til fjerning av cellulitter, men er også til stor hjelp mot arr etter kviser. En olje som anbefales sterkt og som har fått meget god respons er Bio Oil. Denne oljen er rik på Vitamin A og E og er tilsatt oljer fra lavendel, rosmarin, ringblomst og kamomille. Oljen er meget mild til huden og klisser ikke, men trekker heller raskt inn i huden.

Oljen fungerer også godt for: Aldringstegn, Graviditet, forhindring av strekkmerker, styrking av hudens elastisitet og fuktgivende.

[smartads]

#5 Fjerning med laser

Det er en god del forskjellige klinikker som bidrar til kosmetiske inngrep for at du selv skal føle deg bedre. Vi vil anbefale på det sterkeste å prøve ut de andre tipsene før du går drastisk til verks og må bruke mange tusen kroner.

I de verste tilfellene der ingenting annet fungerer går det an å rådføre seg med noen eksperter innen området får å høre hvilken type hjelp til kan tilby og hva det koster for deg. Gå inn på Colosseumsklinikken for mer info!

Laser typer som ofte brukes mot arr etter kviser er: CO2 laser og fraksjonell laser.

 

#6 A-vitaminsyre hjelper mot arr

A-vitaminsyre og Retinol er ofte blitt brukt i behandling mot sol skadet hud, rynker og arr etter kviser.

Studier har vist til at i flere tilfeller har langtidsbruk av dette ført til bedring på alle punkter. Det er først etter flere månder med jevnlig bruk at du vil begynne å se en form for effekt.

 

#7 Apotek-1 anbefaler Kelo-Cote Gel

På grunn av at arr består av bindevev, vil huden i arret være svakere og mindre elastisk enn normal hud.

Behandling av Kelo-Cote Gel, vil hjelpe på å myke opp elastisiteten i huden der arret ligger og derfor hjelpe litt på synligheten av arret. Denne kremen har best effekt i tidlig fase av arrdannelse og skal brukes 2 ganger daglig opp til 10 uker.

 

Les også:

De beste tipsene for å få fjernet hudormer

10 beste tips mot kviser

 

Nettsiden er ikke ferdig, men kom tilbake snart igjen for et ferdig resultat.. Takk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − fifteen =